Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133

Bilişim Forumları - Adım Adım Flash Dersi

Bilişim Forumları

Tam Versiyon: Adım Adım Flash Dersi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar ilgilenen arkadaşlar olur diye adım adım flash videoları hazırlamaya başladım. Okulumuzda 3. Sınıfta insan bilgisayar etkişimi dersinde Ahmet hocamızın bize laboratuvar için veridiği örnekleri tek tek çözeceğim. İlk onaltı örneği tek tek yaptım. Flash ı hiç bilmeyenlerin anlayabileceği bir şekilde anlatmaya çalıştım. Projeyi de video ya çekeceğim umarım düzenli bir şey olur ve ilgilenen arkadaşların işine yarar. Link aşağıda 90 mb video. Bu arada başka yere koyan arkadaş olursa lütfen hangi siteden aldığınızı ve videonun kime ait olduğunu da bildirin. Kolay gelsin.

http://rapidshare.com/files/107810746/fl...amrec.html
dosya uzantısı .camrec .. herhangi bi mpeg converter ile rahatça seyredebilirsiniz emeğe saygı eline sağlık..
pardon dostum dikkat etmemişim bu gün hemen çevirip link i koyacağım. Herhalde 2. 16 lık seriyide koyarım yetiştirebilirsen. Bu arada eğer camrec uzantılı dosyaları açmak isterseniz "camtasia" adlı programı indirebilirsiniz. Nerden buluruz derseniz google da "camtasia"+"rapidshare" diye aratmanız yeterliBig Grin
Referans URL