Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133

Bilişim Forumları - Eğitimler Hakkında

Bilişim Forumları

Tam Versiyon: Eğitimler Hakkında
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Eğitimlerimiz en kısa sürede başlayacaktır. Şu an için eğitim verecek arkadaşlar ders programlarını hazırlamaktadır.

Bayram dönüşü standlarımız açılacak ve önkayıt alınarak, kesin kayıt için izlenmesi gereken yol hakkında bilgi görevli arkadaşlar tarafından aktarılacaktır.

Standta görev almak isteyen arkadaşlar lütfen iletişim kısmından ya da özel mesajla yönetimden herhangi bir arkadaşla iletişime geçsinler

Not: Kontenjanlar sınırlıdır, kesin kayıt kontenjanlarının dolmasının akabinde kurslar başlıyacaktır.Bu nedenle ilgili arkadaşların bize yardımcı olmalarını rica ediyoruz.
ben kursların biran önce başlamasını istiyorum çünkü herkes külupten bunu bekliyor onun için ben elimden geleni yapmaya hazırım
C ve C# eğitimleri için üniversiteyide desteklemesi amacıyla,konuların finallere yetişecek şekilde ayarlaması yapılıyor.Bayram sonrası eğitimler olağan hızıyla başlıyacaktır. Bu noktada orhan arkadaşımızın ismi alınmıştır. Bize yardımcı olacak başka arkadaş yok mudur Big Grin
Kursların başlamasını bende çok istiyorum.Gerek açık kapatacaktır gerek derslerde yardımcı olacaktır.Klübün böyle bir eğilimde bulunması çok hoş...
ultra aslanlar klübüne üyeyim maça gitmek istiyorummmSmile ve archicad 10 bilen arkadaşlarımdan yardım istiyommmm
Referans URL