Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133

Bilişim Forumları - Programlama ile İlgili Tüm Projelerinizi Buraya Yazın.

Bilişim Forumları

Tam Versiyon: Programlama ile İlgili Tüm Projelerinizi Buraya Yazın.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Evet arkadaşlar herkese merhaba,

Sizden tek istediğimiz eğer yazılıma meraklı iseniz ve aklınızda çok güzel proje var, buna katılırım dalihinde yardımcı olmaya çalışırım ayrıyetten birşeyler öğrenirim diyorsanız buraya yazın. Yalnız yazarken şu kurallara lütfen dikkat edin;

1- Yazılabileceğine inandığınız ve gerçekten bu konuda araştırma yaptığınız,
2- Aşırı gereksiz projeler yazmamanız,

Bu iki kural benim için ve sizin çok önemli fikirlerinizi bekliyorum...

Saygılarımla,

Buğra Çuhadaroğlu
Şu an için C# ama 1.5 aya kadar SQL ve sonrasında ki ay da da ASP.Net te yardımcı olabilirim...
Visual Basic.Net ve C++ görmüştüm ufak defek projeler yapmıştık okulda ödev için elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım
Evet yardımcı olabilirsiniz, ancak proje aklında projesi olan arkadaşlar yok muSmile

Proje yazalım size diyorum...Smile
illa .net veya c++ olmak zorundamı
mesela şimdi pic programlama görmeye başladık.bu konuda projelere ne dersin?
Pic programlama tabii ki olabilir,

Her türlü dedim zatenSmile

İlgili arkadaşlar varsa başlayabiliriz...
tamam bana uyar.ders hakkında hem bilgi edinmiş olurum hemde ödev olarak hazırlayacağım projeme yardımı olur.belki sana kolay gelebilir ama aklımda trafik ışıkları veya böyle reklam panoları falan var.kayan yazı vs.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.senin bildiğin şeyler varsa fikrini öğrenebilirim
kameralı sohbet , görüntü transferi visual basic ile derlenmiş.

******* buradan inceliyebilirsiniz

(msg tekrardan düzenlendi çünkü verdiğin sitenin güvenilirliği belirli değil, ne sertifika kullanıyor nede bir şirket adı var. Kullanıcılarımızın istemeden de olsa zarar görebileceği içerikleri yayınlamıyoruz. Eğer elinde varsa sitenin kodlarını yayınlaya bilirsin. Sen yaptıysan hatta bir makale şeklinde nasıl yaptığını anlatabilirsin. Kolay gelsin)
Hakanur kardeş pic programlama ile ilgili bir reklam panosu modeli,
Kodları yazan arkadaş delphide yazmış;

http://www.antrak.org.tr/gazete/092003/metin.htm

Site üzerinden incele kaynak olarak çok işine yarayacağını düşünüyorum,

Devre tasarımı konusunda ise kendin hocalardan yardım almanı tavsiye ediyorum.

Kodlarla ilgili sorun varsa tekrar dönebilirsinSmile

Saygılarımla

Naw6S2 Yazan:
kameralı sohbet , görüntü transferi visual basic ile derlenmiş.

******* buradan inceliyebilirsiniz

(msg tekrardan düzenlendi çünkü verdiğin sitenin güvenilirliği belirli değil, ne sertifika kullanıyor nede bir şirket adı var. Kullanıcılarımızın istemeden de olsa zarar görebileceği içerikleri yayınlamıyoruz. Eğer elinde varsa sitenin kodlarını yayınlaya bilirsin. Sen yaptıysan hatta bir makale şeklinde nasıl yaptığını anlatabilirsin. Kolay gelsin)

Link gözükmüyorSmile

Sayfa: 1 2
Referans URL