Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133

Bilişim Forumları - izlenesi filmler

Bilişim Forumları

Tam Versiyon: izlenesi filmler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
değişik başlıklarla biraz da sosyalleşelim Smile

Mesela şu an hala etkisinde kaldığım bir filmden bahsetmek istiyorum. Stardust...

Gerçekten aşkın tarifini yapmanın görsel yolu diyebilirim...Tabi o zamanda yaşayabiliyorsanız, ya da zaman sizin için o zamansa...
Azap Yolu (road to perdition)

http://www.imdb.com/title/tt0257044/
http://www.roadtoperdition.com/

İzlenesi bir film değil izlenmesi şart bi film bence.
ferhan özpeteğin bütün filmleri küp,son kale,generalin kızı,mutluluk,onurlu bir adam,üç nikah bir cenaze........... daha sayabileceğim izlenmeye değer o kadar çok emek varki ortada bir yerden başlasın başlamayanlarSmile
Türk sinemasını çok fazla izlemem ancak son zamanlarda güzel filmler yapılıyor. Benim en beğendiğim film LEON dur hayatı bu kadar basit, bu kadar sağde ve buna rağmen bu kadar güzel anlatabilen bir başka film daha görmedim. Bir de 28 gün sonra var ki bencede bu film gerilim ve korku filmlerini tamamen değiştirdi.Sinemalarda izlenen filmin orjinal hali değil film ingilterede yayınlanacaktı ancak filmin sonunun insanlarda psikolojig problemler yaratıyor diye değiştirildi.
Referans URL