Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php on line 148

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133

Bilişim Forumları - Uzaktan pc yardımı

Bilişim Forumları

Tam Versiyon: Uzaktan pc yardımı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar şirketler için kullanılabilecek bir yazılım arıyorum.Perkçok pc.yi aynı anda izleyerek raporlar alabileceğim.Ve tabi ki tüm bunları farkettirmeden yapabileceğimiz.Bilgisi olan varmı?Lütfen acil yardım.
Bizim şirkette desktopgate i kullanıyoruz.Fazlasıyla memnunuz tavsiye ederim http://www.desktopgate.com
Teşekkür ederim tavsiyeniz için birden fazla canlı ekran görüntüsünü desktopgate ile elde edebiliyorum ve aynı zamanda kullanıcıların aktivitelerinide rapor olarak gösteriyor çok teşekkür ederim.
Referans URL