Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php on line 148
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ikubilis/public_html/forum/inc/class_core.php:148) in /home/ikubilis/public_html/forum/inc/functions.php on line 1133 Bilişim Forumları - Uzaktan pc yardımı
Arkadaşlar şirketler için kullanılabilecek bir yazılım arıyorum.Perkçok pc.yi aynı anda izleyerek raporlar alabileceğim.Ve tabi ki tüm bunları farkettirmeden yapabileceğimiz.Bilgisi olan varmı?Lütfen acil yardım.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için birden fazla canlı ekran görüntüsünü desktopgate ile elde edebiliyorum ve aynı zamanda kullanıcıların aktivitelerinide rapor olarak gösteriyor çok teşekkür ederim.