2008 - 2009 yılı Güz Döneminde aşağıdaki kursların açılması düşünülmektedir.
- Genel Bilgisayar Eğitimi
- Office
- Web Programlama
- Algoritma ve Programcılığa Giriş
- C
- C++
- C#
- Vb.Net
- Auto Cad
- Sistem Mühendisliği Giriş
- Server 2008
- Microsoft Exchange Server
- Linux Giriş
- Linux İleri Düzey
Bu eğitimlerle ilgili olarak Forum üzerinden gerekli duyurular yapılacaktır. Bilişim Kulübü tarafından ya da Bilişim Kulübü aracılığıyla açılacak kurslara katılım için lütfen bu konuyu dikkatli takip ediniz.
Merhaba hulusi bu kursların içinde C# dan sonra ASP.net de olacak mı? Sonucta mezuniyet durumunda olan tüm arkadaşlar projelerini asp.net kullanacakları için sadece asp.net i anlatan bir kurs olabilir mi? Ben bilgeadama bakmıştım onlarda sanırım 40 saat asp.net e ayırıyorlardı.Gerisi C# dı.İşinize karışmak gibi olmasın ama asp.net kursu olsa daha iyi olmaz mı?
Bu kursların büyük çoğunluğu yeterli öğretici kişinin olmasına paralel olarak açılacak kurslardır. Yani bir kısmı Emin in önceki konularda bahsettiği gibi bilenlerin bilmeyenlere öğretmesi gibi usta- çırak ilişkisi tarzından bir kısmıda gerçekten bu işi profesyonel olarak yapan kişilerin gerekli izinler ve uygun ücretler karşılığında vermesi yoluyla olacaktır.
Asp.net konusunda eğer yeterli kişi sayısına ulaşılırsa sınıf açılmama gibi bir engel olacağını sanmıyorum. Kulüpte 2. dönem itibariyle aktif olarak yönetimsel süreçte doğrudan etkiyecek çalışma grupları bulunmaktadır. Bu eğitimlerde, Eğitim Çalışma Grubu'nun çalışma alanına girmektedir. Bu nedenle en yakın zamanda programlar ve eğitimler duyurulacaktır, düşüncesindeyim.
Şu an için ben ve diğer 4 arkadaşım asp.net kursu arıyoruz.Yani toplamda şu an için kesin 5 kiş var.Yanlız sadece ASP.NET ariyoruz.Bu eğitimi makul fiyatla alacağımız bir yer arıyoruz.Bazı kurslardan da fiyat almayı düşünüyoruz.Sizin bildiğiniz veya önerebileceğiniz makul bir yer var mı? İkinci bir olay bilenler bilmeyenlere öğretiyor demiştiniz acaba asp.net içinde böyle bir arkadas var mı biraz anlatabilecek?
ASP.NEt için özel bir ihtiyaç olduğu için 23 Şubat haftasında görüşmüş olduğumuz bir kaç kişi ve kurum aracılığıyla gerekli düzenlemeler yapılarak gerekli duyurular yapılacaktır.
şu anda da böyle kurslar var mıi?